Activiteiten

Hierbij willen we je kort een overzicht bieden van de activiteiten die we normaal gesproken in een seizoen organiseren.

Voor de betreffende activiteit zul je als lid altijd nog op tijd een uitnodiging ontvangen, zodat je je kunt inschrijven.

September
In een weekend in (eind) september wordt elk jaar een kamp georganiseerd. Dit vennenkamp is voor alle leden tot 16 jaar. De activiteitencommissie is elk jaar al vroeg in het jaar druk bezig om voor onze leden een mooie kamplocatie in de buurt te bemachtigen. Het vennenkamp staat bekend om zijn leuke creatieve en sportieve activiteiten. De alom bekende spooktocht mag tijdens dit vennenkamp ook zeker niet ontbreken!

December
Begin december is het tijd voor onze Goed Heiligman uit Spanje, jawel Sinterklaas! Brengen zijn pieten ook dit jaar weer een bezoek aan onze vereniging. Allemaal heel braaf zijn dit jaar! Hopelijk komen ze ons dan met een bezoekje verblijden!

Januari / feburuari
Jawel, het is winter! En waar hoopt iedereen in Nederland op tijdens de winter? Sneeuw en vorst, zodat we kunnen schaatsen op de vijver en sneeuwballen kunnen gooien! Hoe dan ook, vorst of geen vorst, wij gaan sowieso schaatsen. Elk jaar brengen wij een bezoek aan de Ireen Wüstbaan in Tilburg. Lekker met zijn allen (van jong tot oud) twee uur lang schaatsen. Eens kijken of we een mooie rondetijd kunnen neerzetten.

Februari / maart
Trek je mooiste zwem-carnavals-outfit uit de kast, want het is carnaval in het Peeënrijk! Met carnaval gaan we eens lekker zwemmen in het recreatiebad van De Vennen.

April
In arpil organiseren we de ouderenactiviteit. Nee, niet de ouderen van 65+ toch? Jawel, iedereen van 10 jaar of ouder is welkom. Wat de activiteit is, je ziet de uitnodiging vanzelf verschijnen. Een dropping misschien? Wie weet!