Activiteiten

Hierbij willen we je kort een overzicht bieden van de activiteiten die we normaal gesproken in een seizoen organiseren.

Voor de betreffende activiteit zul je als lid altijd nog op tijd een uitnodiging ontvangen, zodat je je kunt inschrijven.

September
In een weekend in (eind) september wordt elk jaar een kamp georganiseerd. Dit vennenkamp is voor alle leden tot 16 jaar. De activiteitencommissie is elk jaar al vroeg in het jaar druk bezig om voor onze leden een mooie kamplocatie in de buurt te bemachtigen. Het vennenkamp staat bekend om zijn leuke creatieve en sportieve activiteiten. De alom bekende spooktocht mag tijdens dit vennenkamp ook zeker niet ontbreken!

December
Begin december is het tijd voor onze Goed Heiligman uit Spanje, jawel Sinterklaas! Brengen zijn pieten ook dit jaar weer een bezoek aan onze vereniging. Allemaal heel braaf zijn dit jaar! Hopelijk komen ze ons dan met een bezoekje verblijden!

Februari / maart
Trek je mooiste zwem-carnavals-outfit uit de kast, want het is carnaval in het Peeënrijk! Met carnaval gaan we eens lekker zwemmen in het recreatiebad van De Vennen.

April
In april is het tijd voor onze paasactiviteit. Samen met de Paashaas eieren zoeken.. en opeten natuurlijk 😉

Mei
In mei organiseren we voor alle 18+ leden een Pubquiz. Een avond met verschillende vragen en opdrachten, drankjes en natuurlijk bitterballen