Vennenkamp 13 t/m 15 september 2024

De blaadjes zijn altijd groener, in andermans zeewierwoud. Maar als je daarvan gaat dromen, bega je een grote fout. Waarom ben je niet tevreden, met al wat de zee je biedt. Het is hier zo mooi beneden, dat vindt je daarboven niet!

Daarom zwemt de vennen dit jaar op 13-14-15 september 2024: Diep in de zee!

Bereid je dus alvast voor en neem je mooiste zee-outfit mee voor het kamp op vrijdag 13 (+-19.00 uur) t/m zondag 15 september 2024. 

We zullen tijdens het kamp weer op een geweldige locatie verblijven. Locatie:
Scouting de Stormvogels
De Bergen, Oude Baan 99-H
5104 AW Dongen

Ben jij dus lid van ZV de Vennen? Tussen de 6 en 16 jaar oud? en wil je mee op ons jaarlijkse kampeerweekend? Vul dan het aanmeldformulier in en stuur het op naar ac@zvdevennen.nl of lever hem in bij Jagersveld 53 in Dongen. 

De kosten voor het weekend bedragen € 50,00 per kind. Via de bijgevoegde machtiging kunnen de ouder(s)/verzorger(s) het bedrag éénmalig van de rekening af laten schrijven. Let wel op dat het bedrag van de rekening wordt afgeschreven als het kind is aangemeld betaald = betaald!

Als je heel graag mee wilt, maar niet wilt of durft te blijven slapen, kan altijd in overleg naar een goede oplossing gezocht worden. Je moet voor het slapen zelf een slaapzak, kussen en een luchtbed meenemen. 

Voor vragen kan je bellen met Maud: 06 – 14573210 of mailen naar ac@zvdevennen.nl

Wij willen er dit jaar weer met alle jeugdleden een te gek weekend van maken!

N.B. Was je afgelopen seizoen (2022-2023) lid van onze vereniging of ben je vanaf komend seizoen lid? Dan kun je, je inschrijven voor het kamp!