Zwemmen

De zwemsport is een sport waarbij het draait om techniek, snelheid en finesse. Daarnaast moet je natuurlijk een echte waterliefhebber zijn om je helemaal thuis te voelen in ons zwembad.

Bij ZV De Vennen is de zwemsport te beoefenen op diverse niveaus en leeftijden. De vereniging heeft plaats voor iedere zwemmer: van recreant tot wedstrijdzwemmer.

De wedstrijdzwemmers van ZV De Vennen vertegenwoordigen de vereniging op menig toernooi, kamp en kampioenschap door het gehele land. Denk hierbij aan de Brabantse zwemkampioenschappen, NK, (NK) openwater en ga zo maar door. Met de beschikbare middelen wordt getracht het maximale voor, door en met deze toppers te bereiken.

Daarnaast zet ZV De Vennen ook graag haar beschikbare middelen in om ruimte te bieden aan de recreatieve zwemmer, de masters en de veteranen. Zo wordt geprobeerd aan iedereen de ruimte te bieden zich op zijn of haar niveau te ontwikkelen, maar bovenal plezier en gezelligheid te stimuleren.

Voor de beginnende waterrat (na je B-diploma) hebben we het Sterrrenplan. Hierbij word je wegwijs gemaakt in zowel de zwem- als waterpolosport. Dan kun je op je gemak uitproberen welke watersport binnen onze vereniging het beste bij jou past. Kun je niet kiezen? We hebben binnen onze vereniging vele leden die beide sporten beoefenen.

Naast ons gezicht te laten zien op externe toernooien en kamp(ioenschappen), organiseren wij ook regelmatig zelf een ?-kamp of een club kampioenschap.

Wil je een keer komen kijken of komen proeftrainen? ZV De Vennen bied je drie proeftrainingen aan. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om de zwemsport te beoefenen. Hiervoor kun je je aanmelden door een e-mail te sturen naar: zc@zvdevennen.nl Wij nemen dan contact met je op om je uit te nodigen voor een drietal proeftrainingen.