Lid worden!

ZV De Vennen verwelkomt elk nieuw lid van harte! Heb je al gekeken op de verschillende webpagina’s van de zwem- en/of waterpolosport die je wilt gaan beoefenen? Heb je al gebruik gemaakt van de drie proeftrainingen om eens te proberen wat de zwem- en/of waterpolosport inhoudt? Volgens mij ben jij er al helemaal uit en heb je er zin in! Wij ook!

Schrijf je via onderstaand inschrijfformulier in. We vragen je het inschrijfformulier in te vullen, uit te printen en te ondertekenen. Vervolgens mag je het versturen naar of in de brievenbus doen bij het adres dat staat vermeld op het inschrijfformulier. Je kunt het ook inscannen en e-mailen naar ledenadministratie@zvdevennen.nl, dit heeft onze voorkeur. Stuur meteen ook een cc naar de zwem- en/of waterpolocommissie (afhankelijk van de sport die je gaat beoefenen), dan kun je snel aan de slag.

Inschrijfformulier en contributiereglement

Onze ledenadministratie zal je aanmelding ook altijd nog doorgeven dan wel bevestigen aan de zwem- en/of waterpolocommissie. Lees ook onze Privacyverklaring goed door.

Wil je onze vereniging verlaten? Vul dan het opzegformulier hieronder in.

Opzeggingsformulier