Sponsormogelijkheden

ZV De Vennen kent vele sponsormogelijkheden. Graag zetten we voor potentiƫle sponsors op een rijtje wat (onder meer) de mogelijkheden zijn.

Kledinglijn
ZV De Vennen heeft enkele jaren geleden een kledinglijn opgezet. Een sponsor heeft de mogelijkheid de vereniging te sponsoren en zijn naam te verbinden aan de vereniging door de plaatsing van het bedrijfslogo op de verenigingskleding van een bepaald zwem- of waterpoloteam.

Sponsoring van activiteiten
Binnen ZV De Vennen worden naast de reguliere activiteiten zwemmen en waterpolo nog meer activiteiten georganiseerd. Zo worden zwemkampioenschappen en waterpolotoernooien georganiseerd. Maar ook een Vennenkamp voor onze jeugdleden tot 16 jaar. Een sponsor heeft dan ook de mogelijkheid zijn naam te verbinden aan een van deze (of andere) activiteiten die binnen onze vereniging worden georganiseerd. Zo zijn de meeste van onze activiteiten jaarlijkse terugkerende evenementen, die inmiddels ook redelijk wat naamsbekendheid in Dongen en omgeving hebben verworven.

Sponsoring materiaal
Een zwem- en waterpolovereniging kan niet zonder materialen om te trainen of wedstrijden te spelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een waterpolobal met uw bedrijfsnaam erop? Zonder waterpolobal immers geen waterpolo!

Reguliere sponsoring
Naast de hiervoor genoemde specifieke soorten van sponsoring blijft ook de meest eenvoudige sponsoring mogelijk. Het bedrijfslogo van onze sponsor op de website of op het aankondigingen bord van onze zwem- en waterpolovereniging bij de kleedkamers van zwembad De Vennen. Of een spandoek van onze sponsor in het doel van elke waterpolowedstrijd. Of een bord met het bedrijfslogo van onze sponsor bij elke zwemwedstrijd. Het zijn maar enkele voorbeelden om u een idee te geven van de sponsormogelijkheden die onze vereniging u kan bieden.