Sponsormogelijkheden

ZV De Vennen kent vele sponsormogelijkheden. Graag zetten we voor potentiële sponsoren op een rijtje wat de mogelijkheden zijn. Het is natuurlijk altijd mogelijk om met de pr-commissie in gesprek te gaan over andere mogelijkheden of eventuele combinaties.

Bekijk onze folder of lees hieronder verder

Ballensponsor
Een van de belangrijkste onderdelen bij waterpolo: de waterpolobal. Zonder bal ook geen spel. Het is bij ZV de Vennen mogelijk om met uw bedrijfsnaam op een waterpolobal te staan! Hiernaast wordt uw bedrijfslogo ook geplaatst op de website van ZV de Vennen.

Goaldoeksponsor
Er moet natuurlijk een plek zijn waar gescoord kan worden. Het is bij ZV de Vennen mogelijk om uw bedrijfslogo op een poster in de goals te hangen. Dit is de plek waar alle blikken tijdens een mooie goal op gericht zijn! Hiernaast wordt uw bedrijfslogo ook geplaatst op de website van ZV de Vennen.

Bannersponsor
Uw bedrijfslogo duidelijk in het zicht naast de wedstrijdtafel? Het is bij ZV de Vennen mogelijk om uw bedrijfslogo op een banner te plaatsen naast de wedstrijdtafel. Dit is een plek recht tegenover het publiek in het zwembad, mooi in het zicht dus. Hiernaast wordt uw bedrijfslogo ook geplaatst op de website van ZV de Vennen. 

Kledinglijnsponsor
ZV De Vennen heeft enkele jaren geleden een kledinglijn opgezet. Een sponsor heeft de mogelijkheid de vereniging te sponsoren en zijn naam te verbinden aan de vereniging door de plaatsing van het bedrijfslogo op de verenigingskleding van een bepaald zwem- of waterpoloteam. Hiernaast wordt uw bedrijfslogo ook geplaatst op de website van ZV de Vennen.

Capsponsor
Iedere waterpolospeler heeft een cap op met hierop zijn nummer. Naast dit nummer is het mogelijk om uw bedrijfslogo te plaatsen op deze caps! U kunt uw bedrijfsnaam koppelen aan een waterpoloteam. Hiernaast wordt uw bedrijfslogo ook geplaatst op de website van ZV de Vennen.

Activiteitensponsor
Binnen ZV De Vennen worden naast de reguliere activiteiten: zwemmen en waterpolo, nog meer activiteiten georganiseerd. Zo worden er zwemkampioenschappen en waterpolotoernooien georganiseerd. Maar ook een Vennenkamp voor onze jeugdleden tot 16 jaar. Een sponsor heeft dan ook de mogelijkheid zijn naam te verbinden aan een van deze (of andere) activiteiten die binnen onze vereniging worden georganiseerd. Zo zijn de meeste van onze activiteiten jaarlijks terugkerende evenementen, die inmiddels ook redelijk wat naamsbekendheid in Dongen en omgeving hebben verworven.

Andere ideeën?
Heeft u een leuk idee voor een nieuwe manier van sponsoring? De pr-commissie gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden!