Waterpolo

De waterpolosport is een sport waarbij het draait om techniek, tactiek, inzicht en snelheid. Waterpolo is een sport voor waterliefhebbers die een (hand)balsport willen beoefenen in teamverband.

Bij ZV De Vennen is de waterpolosport te beoefenen op diverse niveaus en leeftijden. Van jong tot oud, iedereen voelt zich thuis bij ZV De Vennen. De echte toptalenten van onze vereniging trainen zelfs naast hun reguliere trainingen bij de vereniging, ook bij het Waterpolo Opleidings Centrum (WOC). Dit laat zien dat onze vereniging vele mogelijkheden kent: zowel de top als de weg er naar toe, kies je helemaal zelf. Zolang jij er maar plezier in hebt.

Voor de beginnende waterrat (na je A-diploma) hebben we ook nog het Spettersport. Hierbij word je wegwijs gemaakt in zowel de zwem- als waterpolosport. Dan kun je op je gemak uitproberen welke watersport binnen onze vereniging het beste bij jou past. Kun je niet kiezen? We hebben binnen onze vereniging vele leden die beide sporten beoefenen.

Verder zijn diverse waterpoloteams al geruime tijd vaste bezoeker van bepaalde waterpolotoernooien, zoals in Sittard, Oosterhout (N-Br) en Breda. Naast het bezoeken van externe toernooien, organiseert ZV De Vennen jaarlijks haar eigen jeugd- en seniorentoernooi, respectievelijk het paas- en pinkstertoernooi.

De afsluiting van het waterpoloseizoen gaat traditiegetrouw gepaard met een eindfeest. Inmiddels al georganiseerd door diverse waterpololeden en op diverse locatie gehouden.

Wil je een keer komen kijken of komen proeftrainen? ZV De Vennen bied je drie proeftrainingen aan. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om de waterpoloport te beoefenen. Hiervoor kun je je aanmelden door een e-mail te sturen naar: wpc@zvdevennen.nl Wij nemen dan contact met je op om je uit te nodigen voor een drietal proeftrainingen.