ALV ZV De Vennen huldigt jonge leden

Vast punt op de agenda van de Algemene Ledenvergadering van ZV De Vennen is het huldigen van jubilarissen en/of leden die een bijzondere prestatie hebben geleverd in het voorbije verenigingsjaar. Dit keer viel die eer te beurt aan een 7-tal jongere leden.

Voor hun 12,5 jarig lidmaatschap werd een 3 tal jonge heren in de bloemetjes gezet: Rowin in ’t Groen, Thijs in ’t Groen en Erwin IJpelaar kregen een fraai aandenken en konden thuis goede sier maken met een fraaie bos.

Van de zwemafdeling werden 2 jonge dames naar voren gehaald. Zowel Carina Spronk als Anouk IJpelaar slaagden er afgelopen jaar in om meerdere medailles te behalen op diverse Brabantse Zwemkampioenschappen, waaronder enkele gouden. Carina deed dat telkens 1 keer op de Brabantse Lange Afstand kampioenschappen en op de Brabantse zomerkampioenschappen, Anouk betrad tijdens de Brabantse Sprintkampioenschappen één keer de hoogste trede van het ereschavot. De bos bloemen ging vergezeld door een welverdiend applaus van de aanwezige leden.

Ook van de polo-afdeling kwamen de beste prestaties van de kant van de (jonge) dames. Zowel Ilse Mulder als Sacha Kimenai (als keepster) maakte afgelopen seizoen deel uit van het meisjes onder 15 team van het Waterpolo Opleidingscentrum Zuid dat er tot verrassing van velen in slaagde om de Nederlandse titel voor WOC’s in de wacht te slepen. In het vervolg daarop komen beide dames dit jaar, naast het spelen voor teams van De Vennen, uit in de eredivisie voor onder 17 ploegen, Sacha voor PSV Eindhoven en Ilse voor MNC Dordrecht. Daarnaast maakte Ilse vorig en ook dit jaar weer deel uit van het succesvolle dames 1 team, maakte Sacha daar ook haar eerste speelminuten en is Sacha één van de keepsters van Jong Oranje jaargang 2000. Voor al deze prestaties ook voor deze dames een flinke bos bloemen.

ALV2016.IMG_5966