28 Ploegen actief op 5e Ooperon Paaswaterpolotoernooi

Tijdens het a.s. paasweekend zullen liefst 28 jeugdteams actief zijn op de eerste lustrumeditie van het Ooperon Paaswaterpolotoenooi van onze vereniging. Zaterdag 4 april tussen 16.00u en 21.30u zullen 10 ploegen uit de categorie onder 13 jaar de strijd met elkaar aanbinden, op zondag (1e Paasdag) zullen tussen 09.00u en 20.30u 18 teams uit de leeftijdsgroepen onder 15 en onder 17 jaar het water van zwembad De Vennen in gaan.

Het Paaswaterpolotoernooi is inmiddels een begrip binnen het jeugdwaterpolo in de regio Zuid en diverse clubs zijn dan ook al voor de 5e keer met meerdere jeugdteams present. Dit jaar zijn er met teams van verenigingen uit Dordrecht en Alblasserdam ook ploegen aanwezig die de teams uit Zuid in de gewone competitie niet tegenkomen, het toernooi breidt het voedingsgebied dus uit.
Tijdens het jubileumtoernooi, dat voor de 5e keer financieel mede mogelijk wordt gemaakt door hoofdsponsor Ooperon, hebben de deelnemers op zondag ook de mogelijkheid om kennis te maken met enkele andere activiteiten, zoals spinning. Dit vanwege het toernooi-jubileum maar ook vanwege het 60-jarig bestaan van ZV De Vennen en het 20-jarig bestaan van zwembad De Vennen.

De organisatie hoopt op een wederom sportief en gezellig toernooi. Publiek is beide dagen van harte welkom in zwembad De Vennen waar extra tribunes geplaatst zullen worden !

Rooster zondag 5 april Rooster zaterdag 4 april