Anspach en Achterberg winnen derde editie ZV De Vennen Scholentoernooi!

Op zaterdag 9 januari 2016 werd voor de derde keer het ZV De Vennen Scholentoernooi georganiseerd. Meer dan 90 kinderen van basisscholen uit Dongen en omstreken gingen de strijd aan op het gebied van zwemmen en waterpolo. Kinderen van groep 5/6 en kinderen uit groep 7/8 streden apart van elkaar om de felbegeerde wisseltrofee. De winnaar bij groep 5/6 was de J.J. Anspachschool. De Achterberg sleepte bij groep 7/8 de trofee binnen. In één zin: een geslaagde sportieve middag!

Na een openingswoordje van voorzitter Bert Evers werd het startsein gegeven waarna ieder team twee potjes waterpolo speelde. Tijdens de pauze werd iedereen voorzien van een snoepje, bekertje ranja en wat fruit van de sponsors. Na de pauze startte het zwemgedeelte waarbij iedereen twee baantjes moest zwemmen, een baan vrije slag en de schoolslag. Er werd afgesloten met een spannende matten- en estafetterace. De hele dag was er volop publiek aanwezig en werd er goed aangemoedigd door enthousiaste ouders, opa’s en oma’s en vrienden. Tot slot was er nog een loterij met leuke prijzen en natuurlijk de officiële prijsuitreiking.

De deelnemende scholen van dit jaar waren: J.J. Anspach, St. Jan, Heilig Hart, Achterberg, St. Agnes uit Dongen en OBS Koolhoven en de Boemerang uit Tilburg. Daarnaast heeft ook het mini-polo team van De Vennen meegedaan en zo hun eerste speelminuten gepakt.

IMG_0044     

We willen alle deelnemers en vrijwilligers bedanken voor hun inzet.
Daarnaast bedanken we alle sponsoren die dit toernooi mede mogelijk gemaakt hebben: Zwembad de Vennen, Kok Assurantiën, Pukkemuk, DA Ingrid, Döhler, Zoontjens, De Fruithal, Stichting Voor elk wat wils Tilburg en Café D’Ouwe Sok.

Ben jij enthousiast geworden en wil je het liefst elke week zwemmen en/of waterpoloën? Meld je dan nu aan als lid via ledenadministratie@zvdevennen.nl.

ZV De Vennen heeft genoten van de sportieve en leuke dag en wij hopen iedereen
volgend jaar weer te zien bij het Scholentoernooi van ZV De Vennen.

Bekijk hier de foto’s

Winnaar 5/6     Winnaars 7/8