Dames 1 genomineerd voor Sportgala

Op vrijdagavond 23 september a.s. huldigt de gemeente Dongen de sportkampioenen tijdens het Sportgala 2016. De prestaties van dames 1 van de afgelopen seizoenen zijn door meerdere mensen bij de gemeente onder de aandacht gebracht en met succes ! De vakkundige jury heeft dames 1 namelijk genomineerd voor de prijs van Sportteam van het jaar bij de senioren !!

Of die nominatie ook resulteert in een uitverkiezing zal dus vrijdag 23 september moeten blijken. De dames hebben flinke concurrentie van 2 andere sportploegen: de voetballers van VV Dongen 1, via een kampioenschap in de hoofdklasse gepromoveerd naar de hoogste ‘amateur’klasse (3e divisie) en de badmintonsters en badmintonners van BC Shot 1, net als onze dames gepromoveerd naar het één-na-hoogste niveau in Nederland. Sportend Dongen doet het dus op meerdere vlakken uitstekend !

Het Sportgala 2016 vindt plaats in de kleine zaal van sporthal De Salamander. De avond begint om 19.00u, de zaal gaat 18.45u open. En als het een beetje meezit gaan de dames met een prijs op zak vol goede moed weer naar de vrijdagavondtraining want het einde van de avond wordt circa 21.15 uur verwacht.

Dames (en natuurlijk Arie), van harte met de nominatie en nu afwachten of het goud, zilver of brons wordt !