Grote belangstelling voor 7e Ooperon Paaspolotoernooi (nog wel hulp nodig!)

De inschrijfperiode voor het jeugdtoernooi dat de Paastoernooicommissie dit jaar voor de 7e achtereenvolgende keer onder de naam van onze hoofdsponsor Ooperon organiseert heeft liefst 37 aanmeldingen opgeleverd. Na het nodige gepuzzel en geschuif zijn we er in geslaagd om alle teams in het speelschema op te nemen zodat we waarschijnlijk ruim 300 jeugdige sporters mogen ontvangen in anderhalve dag.

Zaterdag 15 april spelen de jongste spelers en speelsters, de E-categorie, verdeeld over 12 teams. Naast een team van onze eigen club, met enkel wat speelervaring tijdens minitoernooitjes in de bagage, dus nog 11 ploegen die tussen 13.30u en 19.30u hopelijk met veel plezier hun wedstrijden (in totaal 30) af zullen werken.

Na een nachtje rust gaan de deuren van het zwembad zondag 16 april, 1e Paasdag, al weer vroeg open. Om 08.30u klinkt namelijk het fluitsignaal voor de eerste wedstrijd in de D-categorie (9 teams) waarna vanaf 12.30u 11 C-teams en vanaf 16.00u ook nog B-jongens ploegen instromen. Als alles goed gaat wordt het laatste duel om 21.05u afgefloten en hebben we er in anderhalve dag 84 wedstrijden opzitten.

De bezoekende teams komen dit jaar van de volgende verenigingen: Zeester Meerval, OZ&PC De Warande, TRB-RES, ZPV Nuenen, De Zeeuwse Kust, VZV Njord, AquAmigos, ZPC Wiekslag, Hieronymus, De Duck, MNC Dordrecht, Aquarijn, SBC2000 en De Treffers.

De organisatie heeft de voorbereidingen grotendeels afgerond maar kan op de dagen zelf nog wel de nodige hulp gebruiken. Iedereen die een paar uurtjes tijd heeft en zo mee wil helpen de polojeugd een leuk toernooi te bezorgen kan zich aanmelden op tc@zvdevennen.nl !

Hieronder ook alvast de speelschema’s :