Nieuwe sponsoren

In de afgelopen seizoenen lijkt de ontwikkeling van de Waterpolo Dames 1 van de De Vennen niet te stuiten. In korte tijd zijn ze doorgestoten naar de eerste klasse bond. Het op 1 na hoogste niveau van de nationale waterpolodivisies.

Deze recente successen van de Dames 1 zijn niet onopgemerkt gebleven. Aan het begin het seizoen was het shirt van de dames nog leeg maar inmiddels hebben Serac sap, R&O en D’ Ouwe Sok een trotse plek ingenomen op de ruggen van de dames.

Serac Sap
Dit automatiseringsbedrijf, gevestigd in de Meern, bestaat al meer dan 40 jaar. In 1973 ontstaan als automatiseringscentrum van Cementbouw, heeft Serac zich onder de huidige directie vanaf 1994 ontwikkeld als zelfstandig bedrijf. Dat doen zij met flexibele en geïntegreerde automatisering van de bedrijfsprocessen. Met stabiele oplossingen ontstaat er meer ruimte om aandacht te besteden aan kernactiviteiten. Dat komt de groei en bloei van hun klanten ten goede.

R&O
R&O Adviseurs en Installateurs is een technische dienstverlener die zich richt op het begeleiden van haar klanten met speciale aandacht voor het ontwerpen, uitvoeren en beheren van diverse installaties. Vanuit een dienstverlenende organisatie die ruim 50 jaar bestond, is John van Boesschoten een nieuw dienstverlenend bedrijf gestart onder de naam R&O Adviseurs en Installateurs, gevestigd in Oosterhout. Samen met een aantal gekwalificeerde medewerkers bieden zij dienstverlening op het gebied van techniek, speciale elektrotechniek en aanverwante vakgebieden.

 

D’ Ouwe sok
Cafe d’Ouwe sok behoefd in dongen geen nadere introductie. Het is een café waar het altijd gezellig is, met een sfeer die nog oprecht en puur is. Gelegen aan de Tramstaat 60 is d’Ouwe sok een herkenbare plek in Dongen en tevens de plek waar de dames hun recente successen vieren.

De Vennen is blij met de verbintenis die de 3 bedrijven zijn aangegaan en vertrouwen erop dat de ervaren steun de Dames mede zal stimuleren tot nog grotere successen. Voorlopig lijkt dit wel het geval. De Vennen speelt namelijk momenteel in de winnaarspoule van de competitie en behoren zo tot de beste teams van de competitie.

Dames 2
Ook de Dames 2 hebben een nieuwe sponsor mogen verwelkomen dit seizoen. Aan het Begin van dit seizoen is Total Health ingestapt als vaste sponsor van de Vennen en de Dames 2 in het bijzonder.

Dit Bredase bedrijf slaat een brug tussen de authentieke Chinese en de moderne Westerse filosofieën en de daarbij behorende passende therapievormen en streeft ernaar daar waar mogelijk dit te combineren tot een werkbaar geheel.
Total Health streeft ernaar om mensen breed en diepgaand te informeren, te voorzien van handvatten die op een kwalitatief hoog niveau liggen om de missie te kunnen vervullen. Daarbij staat het holistische principe van de mens centraal.
Deze unieke werkwijze zorgt voor een dieper inzicht op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied en geeft  een enorme uitbreiding aan effectieve behandelmogelijkheden voor nu en in de toekomst. Total Health heeft daarbij de visie dat mensen worden opgeleid en begeleid om te kunnen werken  vanuit passie, bezieling en hun innerlijke drive.
Total Health heeft op basis van deze missie en visie een unieke leer- & werkmethode ontwikkeld waarbij op basis van theorie en praktijk een andere kijk op gezondheid gaat ontstaan

Jeugd
De jeugd heeft de toekomst. Dus ook in hen wordt geïnvesteerd. De jeugd van onder de 15 heeft lopende het seizoen een sponsor gekregen. Het Oosterhoutse security bedrijf safe 4 you heeft zich verbonden het team.

Safe4you Security is een professioneel beveiligingsbedrijf met een zeer uitgebreid dienstenpakket voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Hun dienstverlening richt zich op diensten bestaan o.a. uit: persoonsbeveiliging, alarmopvolging, portier- / receptiediensten, evenementenbeveiliging, winkelsurveillance, mobiele surveillance en objectbeveiliging

Ook het Dongense accountants kantoor AD&H heeft zich verbonden met dit team.

Facts & figures en Intersport
Als laatste hebben facts & figures en intersport oosterhout zich verbonden aan de club.

Facts & Figures is een adviesbureau met specialisaties in administratie, belasting- en salarisadvies. Opgericht en geleid door vennoten die opleiding en rijke ervaring hebben genoten bij accountantskantoren en in het bedrijfsleven. Maar die inmiddels ook gepokt en gemazeld zijn als zelfstandige ondernemers. In relatief korte tijd is Facts & Figures uitgegroeid tot een bijzonder en gerenommeerd advieskantoor met een grote klantenportefeuille

Intersport Oosterhout van oer-Dongenaar Patrick van Overbeek heeft zich lopende het seizoen verbonden aan de club maar heeft tevens de intentie vastgelegd op per het begin van komend seizoen de activiteiten te zullen uitbreiden naar de sponsoring van de heren 1 en kledingleverancier van de volledige vereniging.