Return DBD leuk potje!

Return van De Vennen SBC20000 tegen DBD in Best levert leuk potje op !

Na de eerste wedstrijd tegen DBD op 11 januari, waar onze jongens al een visitekaartje hadden afgegeven met een 14-3 overwinning , was het zaak om weer met winst uit deze wedstrijd te komen. DBD staat op plaats 3 in de competitie en zal er alles aan doen om hoger te komen.

Zaterdag 1 februari kwam ons team naar Best. Ons team was fit en compleet en kon met drie wissels op de kant de wedstrijd starten. Met Vincent onder de lat en Bart als keep voor de laatste twee partjes was ook het doel goed bemand.

Het eerste partje begon met een flitsstart. Na het ophalen van de bal door Matthijs wist Lars de bal direct in het doel te jagen en binnen een halve minuut was de stand geopend. De wedstrijd ging goed over de flanken en Matthijs, Mikey en Mart wisten het doel te raken. Het tweede partje was er wat meer tegenstand maar ook hier bleef het doel schoon en kon Jarno zijn eerste seizoenstreffer maken, gevolgd door een treffer van Lars.

Het derde partje begon ook weer met balbezit en werd de bal goed overgespeeld met als gevolg mooie doelpunten van Mikey en Steyn. Ook de tegenstander weerde zich en brak eenmalig door de verdediging heen met een goed schot op doel.  Daarna werd de tegenpartij beter uitgepresst en kon Mikey de stand op 1-9 zetten.

Ook het laatste partje lag het spel bij De Vennen en kwam Mart door met een raak schot. DBD ging wat aanvallender spelen en kreeg nog een bal achter onze keep. Lars bracht daarna de stand op 2-11.Daarna vielen er door te fel verdedigen twee maal een 5 meter waarvan Mart er eentje in de kruising kon plaatsen. Met een gericht schot van Matthijs kon het partje sluiten op 2-13. Prima gedaan kerels.  Goed overspelen en op tijd de kansen op een uitbraak zien, daarmee hebben jullie deze wedstrijd netjes op jullie naam gezet. Een goede oefening voor volgende week, waarin de streekderby tussen De Vennen en TRB-RES  wordt gespeeld in ons thuisbad.

Dus op naar zaterdag  8 februari, 20 uur In zwembad De Vennen. We hopen iedereen te zien op de supportersbanken!!