Steun heren 1 in belangrijke maartmaand!

De stand in de 3e klasse D is op dit moment behoorlijk vertekend door een verschil in wedstrijden van de diverse ploegen. De heren van De Vennen hebben een voorsprong van 10 punten en meer op de naaste achtervolgers maar wanneer die hun achterstallige wedstrijden weten te winnen ontstaat er een iets ander beeld. Het meest zuivere is dan ook om naar de verliespunten te kijken en dan ontstaat het volgende beeld:

  1. De Vennen             16 wedstr.: 43 pntn       = 5 verliespunten
  2. De Treffers             14 wedstr.: 33 pntn       = 9 verliespunten
  3. Arethusa             14 wedstr.: 32 pntn       = 10 verliespunten
  4. Zeester-Meerval 14 wedstr.: 31 pntn       = 11 verliespunten

In de komende 3 wedstrijden komen de heren juist deze 3 ploegen tegen, te beginnen a.s. zaterdag met Arethusa uit Oss. Deze wedstrijd begint om 19.50u en de heren hopen op veel support!

Na een week rust, het duel bij DWK in Barneveld werd al vooruitgespeeld, volgt dan op 17 maart opnieuw thuis het duel tegen De Treffers om de maand maart op zaterdag de 24e in Uden af te sluiten bij Zeester-Meerval. Waar de komende maand ook De Treffers en Arethusa elkaar nog gaan ontmoeten moet er eind maart dus veel duidelijk zijn over  eventuele kampioenskansen. En dan moeten er in april ook nog drie wedstrijden gespeeld worden !

Steun de heren zoveel mogelijk, uiteraard op sportieve wijze !!