De jongens onder 15 dit jaar voor het laatst aan zet tegen Aquamigos

Op zaterdag 14 december kwamen de jongens van Aquamigos naar Het Vennenbad voor het tweede treffen met onze jongens. Vorige keer was aan het begin van de competitie en leverde toen winst op voor De Vennen SBC2000.

In ons team moest Mart aan de kant blijven met zijn blessure en dook Pieter vanuit het team onder 13 bij ons in het water. Dus met drie wissels op de kant een prima uitgangspositie voor ons team. De vaste keeperverdeling was ook deze maal Vincent voor de eerste twee partjes in het doel en Bart voor de laatste twee. Het partje begon met balbezit voor De Vennen en werd keurig uitgespeeld naar de eerste treffer door Steyn. Matthijs bracht de stand op 2-0. Daarna bleek de verdediging iets meer aangetrokken te moeten worden na een tegentreffer van Aquamigos. Met treffers van Rick Ladestein en Mikey kwam het team op een 4-1 stand aan het eind van de eerste periode. Het tweede partje werd gericht pressing half veld gespeeld en hielden Rick in ’t Groen en Pieter de linies goed gesloten zodat uitbraken vanuit De Vennen Bart (2), Mikey (2) en Matthijs de gewenste resultaten opleverden. Met een comfortabele 9-1 voorsprong was even de focus weg en werd het een gelijkwaardig partje waarin zowel De Vennen als Aquamigos elkaar in weg lagen en er tweemaal door de tegenpartij werd gescoord. Uiteindelijk sloot dit partje toch nog met drie punten voor ons met een schot van Mikey en twee treffers van Steyn en stond het team op 12-3. In het vierde partje, wat weer met balbezit begon gaf De vennen het niet meer weg en met Lars in een verdedigende rol midachter kon Matthijs de score verder uitbreiden. Ook Jarno duwde met een mooi schot de stand omhoog. Uiteindelijk wist ook Rick Ladesteyn nog tweemaal te scoren en rondde Steyn het potje af met een mooie treffer wat de eindstand bracht op 17-3. Een potje dat zich kenmerkte door lekker overspelen en de tegenpartij door snelheid en wendbaarheid te snel te zijn. Een partij waar geen enkele uitsluiting is geweest, aan beide zijden, wat ook wel een unicum mag worden genoemd!
PC143762

Nu op naar een verdiende kerstvakantie waarin de sporters lekker mogen uitrusten. We zien jullie weer in actie op 11 januari in een wedstrijd tegen de nummer drie DBD in Best. Tot dan!!!

Bekijk hier het beeldverslag van de wedstrijd.