Laatste wedstrijd van de jongens onder 15 tegen De Treffers in Rosmalen

Zaterdag 7 december kwamen onze jongens naar Rosmalen voor de laatste wedstrijd dit seizoen tegen de Treffers. Beide vorige wedstrijden heeft De Vennen gedomineerd in het eigen zwembad. We waren dan ook benieuwd hoe het zou gaan in het zwembad van de tegenpartij.  De Treffers heeft inmiddels ook wat wedstrijden gespeeld en staat op de vierde plek in de competitie.

De Vennen speelde zonder Rick Ladestein en moest op het laatste moment ook Mart op de kant laten zitten vanwege een blessure aan zijn pols. Met Bart als wissel op de kant en Vincent in het doel kon de wedstrijd beginnen. Al bij het opzwemmen bleek De Vennen de snelste partij en kon het partje beginnen met balbezit. De Treffers speelden ook met pressing half veld waardoor het eerste partje stroef op gang kwam. Met Jarno en Rick in de verdedigingslinie kon De Vennen uitbreken en opende Lars met een mooi schot de stand en met een tweede treffer door Steyn konden we het partje met 0-2 afsluiten. In het tweede partje domineerde  De Vennen en was er maar een keer een uitsluiting voor De Vennen. Met treffers van Bart en Mikey liep de stand op. De Treffers wisten door een onverwachtse backhand bal te scoren. Maar daarna liep de stand verder uit met schoten van Mikey en Matthijs. Ook het derde partje kon De Vennen door de verdediging doorbreken en wist Mikey de stand verder op te voeren. Met een boogbal kwamen De Treffers op een moeizame 2-7 maar kon ook Matthijs met een mooi schot achter de doelman komen. Er werden dit partje diverse kansen gecreëerd die net niet afgemaakt konden worden. Het vierde partje bleken de jongens van De Treffers behoorlijk afgemat en kon de verdediging keer op keer voorbij gezwommen worden. In dit partje drie rake schoten van Steyn, een tweetal poeiers van Matthijs en een treffer van Mikey wat de stand op 2-14 bracht voor De Vennen.

Een leuke wedstrijd waar in de wedstrijd soepel liep en een leuk doelsaldo is behaald.

We consolideren onze  plek op twee in de competitie na 7 wedstrijden waarvan we er 6 gewonnen hebben. Volgende week komt Aquamigos naar Dongen en zullen onze jongens vlak voor de start van de Dongense zwemkampioenschappen hun laatste wedstrijd van dit jaar spelen. De wedstrijd begint om 15:45 uur en we hopen weer alle supporters te zien aan de rand van het bad.