Druk programma 7e Ooperon Paaspolotoernooi

De Paastoernooicommissie van ZV De Vennen organiseert komend weekend voor het 7e achtereenvolgende jaar het Paaspolotoernooi voor jeugdteams, voor de 7e keer ook onder de naam van hoofdsponsor Ooperon. Verspreid over zaterdagmiddag en de gehele (1e Paasdag) zondag komen in totaal 37 ploegen in actie in zwembad De Vennen, verdeeld over 4 leeftijdsgroepen.

Zaterdagmiddag komen 12 ploegen in de onder 11 categorie in het water die tussen 14.00u en 20.00u in 30 wedstrijden om het plezier maar toch ook om de hoogste eer gaan strijden. Zondagochtend klinkt het eerste fluitsignaal al om 08.30u en zal het laatste duel tegen 21.30u afgefloten worden. Voor het zover is hebben 9 onder 13 ploegen, 11 onder 15 teams en 5 B-ploegen de strijd aangebonden en zijn er in totaal 54 wedstrijden gespeeld.

Onder de 37 ploegen de nodige teams van verenigingen die al 7 jaar aanwezig zijn maar dit jaar met teams van De Duck (Brielle) en Aquarijn (Nieuwegein) ook weer nieuwe namen ‘op het affiche’. Publiek is beide dagen van harte welkom !