Eerste prijzen voor 2017 zijn binnen

Niet alleen in het water zijn leden van ZV De Vennen ‘op jacht’ naar mooie resultaten, afgelopen week werden er ook op het land en zelfs in de lucht prijzen gepakt. Op zondag trok een groep (jonge) dames en heren als begeleidingsgroep van carnavalsband De Uitslaopers door de straten en café’s van het Peeënrijk tijdens de jaarlijkse Straotparade. Als variant op het carnavalsthema “Van Hot naor Hèèr” waren ze verkleed en uitgedost als “Klantenservice Van ’t kastje naor de Muur”. Na twee podiumplekken in voorgaande jaren werden ze nu bij de prijsuitreiking in l’Alternatief tot winnaar uitgeroepen en mochten ze de felbegeerde ‘Wijsneuzenwisseltrofee’ in ontvangst nemen. Een mooi succes voor de dames en heren en leuke promotie voor de club !

Een dag later was het wederom prijs en wel voor ‘uw verslaggever’ die van de webmaster/redactie van dongen.nieuws.nl het bericht ontving dat hij tot de 4 gelukkige winnaars van een ballonvaart behoort, verbonden aan het beantwoorden van de vragen van de jaarquiz. Een mooie gelegenheid om Dongen nu eens niet vanuit het water of vanaf straatniveau te bekijken.

Op zaterdag werd deze succesvolle week dan nog eens afgesloten met het bereiken van de kampioenspoule en daarmee zekerstellen van klassebehoud door dames 1. Er zijn slechtere weken denkbaar (misschien toch maar een staatslot kopen ?).