Eerste treffen van de jongens o15 met Aegir

Vandaag wat afwezigen vanwege stage en griep en wat nieuwe gezichten. Met Jannick en Rik uit JD van SBC2000 een goede vervanging van Vincent, Jarno en Rick Ladestein.

De jongens kregen de opdracht mee om pressing half veld te spelen met opbouw via de flanken en dubbeldekken van de midvoor. Met 2 man op de bank en Bart als keep een prima uitgangspunt voor een leuk potje polo.

Het eerste partje begint wat onwennig en moest men wennen aan het spel en aan deze nieuwe tegenstander. Met schoten van Steyn en Mart en een tegentreffer sloot dit partje op 1-2. Het tweede partje kwam het pressing half veld goed tot uiting en werd er lekker overgespeeld. Dit creëerde mogelijkheden die werden benut door Matthijs, Lars, Mart, Jannick en Mikey waardoor het partje sloot op 1-7.

Ook het derde partje was het De Vennen die de druk bleef opvoeren met doelpunten door Mikey, Jannick, Rik en Matthijs, maar ook Aegir kwam, ondanks goed verdedigend werk door Rick, langs Bart. In het vierde partje weer een doelpunt van Matthijs. Daarna moest de verdediging weer even aangescherpt worden na een tegendoelpunt. Maar met punten van Steyn, Matthijs en Mart een mooie eindstand van 3-16 voor onze jongens. En met dank aan de invallers, die ook 3 punten voor hun rekening hebben genomen!

Volgende week de eerste return tegen Aegir  in Dongen. Om 19:45 de start van een leuk potje polo.