Leuk spelletje van de meiden tegen SWNZ uit Schijndel

Zaterdag 15 februari kwamen onze meiden voor het eerst SWNZ tegen in De Molen Hey in Schijndel. Een week na het verlies tegen SBC2000 hebben de meiden er weer zin in. Bijna compleet, alleen Iris ontbrak vandaag. In de tactiek bespreking was aangegeven dat er gespeeld zou worden met pressing half veld en dat er meer rondgespeeld moest worden.

Het eerste partje ging lekker van start met balbezit met een directe aanval door Deborah en goed overspelen via Ilse naar Daphne voor het eerste punt. De tweede mogelijkheid werd door Nicky benut.  In een manmeer kon Ilse door naar Nicky, en via Daphne naar Deborah voor een derde punt. Snel daarna het tweede schot van Deborah waarna het partje sloot met 0-4. Het tweede partje eerste bal via Anouk. Het spelen via half veld bracht rust in de aanval en er werd goed overgespeeld.  Kimberley kon uitbreken en overspelen naar Merel voor het vijfde punt. Daarna was het Tessa die het partje op 0-6 sloot na een redding van Joyce.

Het derde partje was het Dymfie die een strakke pass kon maken op Nicky voor het volgende punt en Ilse gaf een prima voorzet aan Dymfie die mooi afmaakte naar punt 8. SWNZ werkte dit partje met een achtergebleven spelen en wist daardoor De Vennen te snel af te zijn en zelfs Sacha kon deze bal net niet houden. Met 1-8 op het bord een mooie tussenstand. Het vierde partje waren het Anouk en Tessa die de stand verder opschroefden via goede samenwerking . De meiden kregen steeds meer vat op de uitbrekende tegenpartij en door goed schuiven van Merel  in de verdediging en wist Anouk tot twee maal toe te scoren en sloot het potje waterpolo  met  1-11.

De wedstrijd is deze keer lekker afgesloten met een hapje met elkaar en de meiden gaan er weer voor volgende week.

We zien iedereen weer graag aan de rand van het Vennenbad op zaterdag 22 februari voor de eerste return tegen SWNZ om 19 uur!