Expeditie De Vennen 2023

Het kamp zal plaatsvinden van: vrijdag 12 t/m zondag 14 mei 2023

We verblijven bij:
Scouting de Stormvogels
De Bergen, Oude Baan 99-H
5104 AW Dongen

Het kamp is voor jongens en meisjes met de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar. Wil je mee met ons jaarlijkse kampeerweekend? Vul dan dit aanmeldformulier in en stuur het op naar ac@zvdevennen.nl of lever hem in op de training of bij Jagersveld 53 in Dongen. 

De kosten voor het weekend bedragen € 40,00 per persoon. Via de bijgevoegde machtiging kun je dit bedrag éénmalig van je rekening af laten schrijven. Let wel op dat het bedrag van de rekening wordt afgeschreven als je, je hebt aangemeld betaald = betaald!

Voor kinderen die heel graag mee willen, maar niet willen of durven te blijven slapen, kan altijd in overleg naar een goede oplossing gezocht worden. De kinderen moeten voor het slapen zelf een slaapzak, kussen en een luchtbed meenemen.

Belangrijke regel is dat wij roken, alcohol, en drugs niet toestaan tijdens het kampeerweekend! 

Helpende handjes 
Om de kosten zo laag mogelijk te houden voor het weekend zijn wij op zoek naar sponsors. Dus ken je iemand die goedkoop aan boodschappen of andere producten kan komen, of heb je tips bij het inkopen van de boodschappen. Laat het ons weten! Ook kunnen we tijdens het weekend wat helpende handjes gebruiken, bijvoorbeeld in de keuken of op zaterdagavond in het bos. Wil je als ouder komen helpen? Geef je dan op via ac@zvdevennen.nl daar zijn wij enorm blij mee!

Wij willen er dit jaar weer met alle kinderen een te gek weekend van maken!

Voor vragen kunt u bellen met Maud: 06 – 14573210 of mailen naar ac@zvdevennen.nl

N.B. Was je afgelopen seizoen (2022-2023) lid van onze vereniging of ben je vanaf komend seizoen lid? Dan kun je, je inschrijven voor het kamp!