Foto’s + wedstrijdverslag jongens 12-04

P4120536

Voor veel teams was dit het laatste speelweekend en Lian heeft weer een aantal mooie foto’s gemaakt.

Dames 1 – TRB-RES  7-8
Heren 3 – TRB_RES 5-7
Dames 2 – Nayade 8-0

Wedstrijdverslag jongens o15
De jongens van ons combiteam De Vennen SBC2000 onder 15 aan de slag tegen Aegir in de laatste wedstrijd van het seizoen

Zaterdag 12 april werd alweer de laatste wedstrijd van dit seizoen gespeeld door de jongens onder 15. Jarno kon er jammer genoeg niet bij zijn, maar verder was iedereen aanwezig.

Na de eerste wedstrijd met 3-16 en de tweede met 6-13 van Aegir te hebben gewonnen leek dit niet de zwaarste pot van het seizoen. De jongens moesten de laatste keer op pad naar Eindhoven en hadden er zin in! (misschien ook omdat de dag zou worden afgesloten met een leuk waterpolofeestje bij De Vennen die avond J)

Met Vincent en Bart afwisselend als keep  en een wissel op de kant kon het spelletje beginnen. Met als opdracht pressing half veld en driehoekje draaien met en zonder bal (vooral bewegen) moest de tegenstander uit zijn vaste spel worden gehaald. Het eerste partje was over en weer verdedigen en bal veroveren tot Matthijs de openingstreffer kon plaatsen in de tweede minuut. Daarna waren het Mart en Lars voor de volgende punten. In de eindfase kwam Aegir langs Vincent en sloot het partje op 1-3. Het tweede partje werd tot twee maal toe een punt afgefloten en uiteindelijk was het Mikey die een punt kon binnenhalen. Ook Aegir kon een punt scoren.

Vanaf het derde partje kwam De Vennen meer op stoom en waren het Mart en Lars die de stand verder opvoerden naar 2-7. Met punten van Matthijs en Mikey in het vierde partje sloot de wedstrijd op 2-9.

Deze laatste wedstrijd zorgde niet voor een verschuiving in de stand maar De Vennen eindigt op een geconsolideerde tweede positie en was het alleen TRB-RES die ons kon overtroeven. Het was een mooi seizoen waar iedereen lekker heeft gespeeld en zeker gegroeid is in de competitie. Bedankt Vincent, Bart, Lars, Jarno, Rick in t Groen, Rick Ladesteyn, Matthijs, Mikey, Mart, Steyn, Gert en Margo voor een leuk potje polo dit seizoen.

Volgende week staat een geweldig Paaswaterpolotoernooi op het programma met een geweldige C-poule! We hopen iedereen te zien op 1e Paasdag!