Groot deelnemersveld 6e Ooperon Paaswaterpolotoernooi

Zaterdagmiddag 26 en zondag 27 maart a.s. staat de 6e editie van het Ooperon Paaswaterpolotoernooi op het programma. Verdeeld over beide dagen komen liefst 33 teams naar zwembad De Vennen voor dit traditionele jeugdtoernooi.

Het toernooi wordt voor de 6e keer financieel ondersteund door hoofdsponsor Ooperon en georganiseerd door een klein groepje vrijwilligers dat op ondersteuning hoopt van vele ouders en seniorleden.
ooperon

Zaterdag spelen tussen 12.00 en 16.30u 10 teams in de D-categorie. Aanvankelijk verdeeld over 2 poules, gevolgd door finalewedstrijden tussen de nummers 5, 4 etc. tot en met de finale tussen beide poulewinnaars.

Zondag, 1e Paasdag, is het al vroeg dag wanneer om 08.30u de eerste van de 8 JC-teams het water ingaan voor hun toernooi. Later die ochtend stromen nog 4 MB-teams en 11 JB-ploegen in voor hun aandeel in de in totaal 59 wedstrijden die deze dag verspeeld worden voordat tegen 20.30u het slotsignaal van de 2016 editie klinkt.

Onder de deelnemende verenigingen ‘vertrouwde’ grootleveranciers als VZV Njord en TRB/RES maar ook bijvoorbeeld teams van MNC Dordrecht en Wiekslag en van het WOC Zuid.

Publiek is uiteraard van harte welkom !

Bekijk via onderstaande links de wedstrijdschema’s:

Naamloos