Intersport nieuwe sponsor

Beste leden,

Zoals sommigen van jullie in de wandelgangen wellicht al hebben vernomen hebben Plugro en ZV De Vennen besloten om na een aantal jaren een punt te zetten achter de samenwerking en in de toekomst een andere koers te gaan varen. Wij van ZV De Vennen zijn Plugro dankbaar voor de samenwerking.

We zijn blij om mede te kunnen delen dat we Intersport Oosterhout bereid hebben gevonden om het ontstane gat in te vullen. De komende periode gaan we met Intersport Oosterhout in gesprek hoe we de verstrekking en bijbestellingen van de (huidige) kledinglijn kunnen vormgeven. Eventuele vragen hierover kunnen gesteld worden in de winkel in Oosterhout of via PR@zvdevennen.nl.

logo-is-oosterhoutadres

Jullie zijn al wel allemaal welkom in de winkel aan de Kerkstraat 14 te Oosterhout. Intersport heeft een groot assortiment aan sportkleding voor verschillende sporten. Intersport biedt leden van ZV De Vennen een korting aan van 10% op het volledige assortiment (met uitzondering van opruimingsartikelen). Vanuit de door leden van De Vennen gekochte artikelen komt er daarnaast per kwartaal nog een commissie naar de vereniging, een win-win-situatie dus. Bij het afrekenen even vermelden dat je van De Vennen bent en je wordt dan opgenomen in het klantenbestand.

Jullie zullen de sponsoruitingen de komende tijd zien verschijnen rond het zwembad, op de site en in de media.

Met vriendelijke groet en veel sportplezier,

PR-commissie ZV De Vennen