Meisjes o17 verstevigen derde positie

Zaterdag 18 april kwamen de meiden naar Breda voor de return tegen SBC2000, de eerste wedstrijd gewonnen met 4-0 en nu een wedstrijd waar verder uitgelopen kan worden op de nummer 4 PSV.

Met twee wissels op de kant en behoorlijk wat blessureleed onder de teamleden begon de eerste periode met het eerste balbezit en een mooie directe aanval. Deze werd net niet gehonoreerd met een punt, maar de stemming was gezet. In de manmeer die vlak daarna ontstond kon men de bal mooi rondspelen en schoot Ilse het eerste punt in. In een mooi uitgevoerde aanval, waar Ilse en Daphne de opmaat maakte naar Tessa kon de laatste de bal in de hoek schieten. Door een rommelige verdediging kregen we een 5 meter worp tegen en kon SBC2000 van de nul af.

In het tweede partje pressing half veld waardoor SBC2000 niet tot spelen toe kwam en De Vennen het spel bepaalde. Joyce brak uit in een lange rush maar werd op het laatste moment gestoord. In het rommelige spel wat volgde was het Deborah die de stand verder uitbouwde naar 1-3.

De derde periode kwamen we meer tot lekker rondspelen van de bal en kon Tessa nog twee maal de aanval beslissen na lekker aanspelen van Nicky en Joyce. Ook Ilse kon hier een punt pakken na een uitgespeelde manmeer.

De laatste periode begon SBC2000 met balbezit maar de bal kon worden onderschept en in een korte schermutseling voor het doel kon Daphne met een drukballetje het 7e punt maken. Merel was sterk in de verdediging en schoot een top balletje naar Dymfie die daar de 1-8 uit scoorde. Sacha moest nog één maal echt in actie om het doel vrij te houden. En uiteindelijk kwam Tessa nog een maal met een bal achter de keepster van SBC2000. Met een verdiende 1-9 kon de wedstrijd afgefloten worden.

Nog 1 wedstrijd te gaan op 25 april. We zien iedereen graag aan het bad voor een leuke wedstrijd tegen SWNZ om 16 uur, voor een lekker middagje De Vennen!!

En vergeet niet, die avond is het Vennen feest om 21 uur! Superhelden feest!!!