Publiek gezocht !!

A.s. zaterdag, 9 maart, staat zowel heren 1 als dames 1 een belangrijk duel te wachten. Heren 1 treft om 17.00u Arethusa en dames 1 ontvangt daarna, vanaf 18.10u SG HZPC/Avéna (SGHA). Beide ploegen kunnen daarbij volop steun gebruiken dus publiek is van harte welkom!

Heren 1 tegen Arethusa is het duel tussen de nummer 2 (heren 1) en de koploper. De gasten uit Oss hebben 4 punten meer dan heren 1 maar hadden daar ook wel één duel meer voor nodig. In verliespunten dus slechts een verschil van één en bij winst voor heren 1 kan dat omslaan in het voordeel van De Vennen. Bij winst voor Arethusa, dat het duel in Oss met 13-7 wist te winnen, lijkt de titelrace beslist. aan heren 1 dus de taak de competitie spannend te houden. Aanvang 17.00u, kom op tijd!!

Na heren 1 is het de beurt aan dames 1 dat revanche zal willen nemen voor de 11-6 nederlaag die het een paar weken geleden in Heerenveen leed. Een nederlaag die als niet geheel nodig werd bestempeld, dus aan de dames de schone taak om het gevoel van toen nu om te zetten in goed spel, doelpunten en indien even mogelijk ook een keer echte punten. Het zouden de eerste punten van dit seizoen zijn, de dames verdienen dus alle ondersteuning bij dat streven. Blijf dus na de heren of kom speciaal voor de dames, aanvang 18.10u !!