Sponsoren Ooperon Paaspolotoernooi bedankt!

Als organisatie zijn wij ieder jaar weer blij met alle bijdragen die het mogelijk maken om van het jeugdpolotoernooi een gezellig en sportief toernooi te maken waar teams en clubs ook graag weer terugkomen.

Als eerste willen we hoofdsponsor Ooperon natuurlijk hartelijk danken voor de financiële bijdrage die ze ook dit jaar weer hebben geleverd. Een bijdrage die elk jaar de financiële basis vormt onder het toernooi, de basis waarop wij de organisatie op durven te pakken. En dat er sprake is van vertrouwen blijkt wel uit de toezegging dat Ooperon ook onze jubileumeditie, de 10e, van 2020 zal ondersteunen.

Naast Ooperon hadden we dit jaar in VAGN (adviseurs voor verkeer, vervoer en infrastructuur) en autorijschool Van Vessem nog 2 sponsoren die, naast een niet te onderschatten inbreng als vrijwilliger, een financiële bijdrage leverden. Plantfactory/ TomaTech zorgde voor de ook al bijna traditionele tomaatjes die weer gretig aftrek vonden en Rescue & Safety Training stelde de EHBO-materialen beschikbaar, waarvoor de belangstelling gelukkig ! een stuk minder was. Boerderijwinkel De Annahoeve stelde wederom worstenbroodjes beschikbaar welke de vrijwilligers zich bijzonder lieten smaken. Ook al deze sponsoren dank voor jullie bijdrage!

Dankzij een tweetal zeer actieve moeders konden we dit jaar ook een behoorlijk aantal sponsoren als prijzensponsor verwelkomen. Het is altijd leuk om ieder jaar weer eens andere prijzen te kunnen verdelen dus dank aan, in willekeurige volgorde: Uniek Beenmode&Lingerie, Intersport Oosterhout, Etos, AH Buurmalsenplein, Interpolis, Rabobank, Personal Fitness Tilburg, Decathlon, Dina-Portretfoto en Wijffels Kantoorartikelen !!!