Tweede treffen jongensteam met koploper

Tweede treffen van De Vennen met koploper TRB-RES in Dongen wordt een spannende pot waterpolo

Zaterdag 8 februari was de tweede wedstrijd tegen TRB gepland, in ons thuisbad. Ons jongensteam was compleet en besloten werd Vincent de hele wedstrijd te laten keepen. Ook de tegenpartij had drie wissels en het beloofde een stevig potje polo te worden. Het eerste treffen sloot af met 4-8 verlies en de jongens hoopten op revanche.

Het eerste partje begon met balbezit maar het spel werd al snel gedomineerd door TRB. Na een redding van Lars en een poging van Matthijs kregen we een 5 meter tegen die door TRB netjes in de hoek werd geplaatst. En ondanks pressie spel een goede verdediging van Bart kwam TRB nogmaals voor het doel en sloot het partje met 0-2. Na een directe doorbraak van TBR wat hun een punt opleverde werd de verdediging nog meer opgevoerd en was het De Vennen die aan de bal was. Na een mooie treffer van Steyn en een bal van Matthijs kon Mart in een manmeer  de 3-3 maken en sloot het partje met gelijkspel.

Het derde partje was rommelig en men leek elkaar niet meer goed te kunnen vinden. Ook de verdediging vertoonde gaten. TRB maakte hier goed gebruik van en trok de stand naar 3-6.

Het vierde partje was de rust terug en verdedigde De Vennen volop. In een mooie samenwerking met Mart wist Matthijs het vierde puntje te scoren. In een onbewaakt moment kwam de snelle man van TRB nog eenmaal aan de bal en scoorde de laatste treffer. Eindstand 4-7 in een attractief potje polo. Veel overspelen en spelen via de flanken. Jammer van het derde partje, daar was even de druk te groot waardoor de tegenstander net iets te veel ruimte kon pakken. Maar jullie hebben prima tegenstand geboden. In april het laatste treffer tegen TRB, weer in Dongen. Komende weken lekker spelen tegen DBD, Aegir en Argo. We hopen dan ook weer alle supporters te zien!!

Volgende week de eerste wedstrijd tegen de nummer 6 in de competitie Aegir, in het Ir. Ottenbad in Eindhoven. Tot dan!!!