Vierde editie Scholentoernooi groot succes! 

Op zaterdag 7 januari 2017 werd voor de vierde keer het ZV De Vennen Scholentoernooi georganiseerd. Meer dan 60 kinderen van basisscholen uit Dongen en omstreken gingen de strijd aan op het gebied van zwemmen en waterpolo. Kinderen van groep 5/6 en kinderen uit groep 7/8 streden apart van elkaar om de felbegeerde wisseltrofee. De winnaar bij groep 5/6 was J.J. Anspach. OBS Koolhoven sleepte bij groep 7/8 de trofee binnen.  In één zin: een geslaagde sportieve middag! 

Na een openingswoordje van voorzitter Bert Evers werd het startsein gegeven waarna ieder team enkele potjes waterpolo speelde. Tijdens de pauze werd iedereen voorzien van een snoepje, bekertje ranja en wat fruit van de sponsors. Na de pauze startte het zwemgedeelte waarbij iedereen twee baantjes moest zwemmen, een vrije slag en de schoolslag. Er werd afgesloten met een spannende matten- en estafetterace. Het was een spannende strijd die werd bekeken door veel enthousiaste ouders, opa’s en oma’s en vrienden. Tot slot was er nog een loterij met leuke prijzen en natuurlijk de officiële prijsuitreiking.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij de groepen 5-6 waren de kinderen van J.J. Anspach het sterkst en het team met alleen maar meiden van OBS Koolhoven is de winnaar geworden van groep 7-8. We willen alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Daarnaast bedanken we alle sponsoren die dit toernooi mede mogelijk gemaakt hebben: Zwembad de Vennen, Kok Assurantiën, Pukkemuk, DA Ingrid, Hoppenbrouwers, Cigo, Bonelle Fashion, Handelsonderneming Antoon Jansen, De Fruithal, Halfords, Emté Supermarkten en Stichting Voor elk wat wils Tilburg,

Ben jij enthousiast geworden en wil je het liefst elke week zwemmen en/of waterpoloën? Meld je dan hier aan als lid.

ZV De Vennen heeft genoten van de sportieve en leuke dag. Wij hopen iedereen volgend jaar weer te zien bij het Scholentoernooi van ZV De Vennen.

Bekijk hier ook de rest van de foto’s gemaakt door Studio Minet