Waterpoloseizoen start met een geweldig toernooi in Apeldoorn

Onze jongens en meiden van De Vennen zijn inmiddels doorgegroeid in de onder 17 categorie en konden hun eerste wedstrijden spelen in een toernooi met topclubs als De Robben, Orca, de Kempvis en onze Brabantse buren Arethusa en Aquamigos.

Het buitentoernooi begon al vroeg met het inrichten van het kampement op het Boschbad in Apeldoorn. Twee dagen onderdompelen in waterpolo, betere teambuilding kan je je niet wensen. Het weer was wisselvallig maar ook in de regen gaat waterpolo gewoon door. Als dan ook nog het zonnetje er soms gewoon tussendoor komt is het extra leuk.

De meiden hadden een pittige poule met gemengde teams maar wisten zich goed staande te houden. Na het spelen van de final 4 werden de meiden derde. Het team kwam elke wedstrijd beter tot zijn recht. Het laatste potje was genieten van het pittige spel en als er een redding nodig was stond onze keep haar mannetje. Meiden we hebben van jullie genoten!

De jongens hadden ook stevige tegenstanders en hebben veel gewerkt aan het opbouwen van het nieuwe team als goede start van de competitie. Een vijfde plek in de poule en vooral wedstrijdervaring was het uiteindelijke resultaat dit weekend. En ook hier was zichtbaar dat het team groeit. Goed gedaan mannen!

Graag zien we jullie weer terug op het zomerwaterpolotoernooi van SBC2000 in Zwembad Wolfslaar volgende week zaterdag 6 september!

DSCN2296 IMG-20140830-00460