Wedstrijden jongens en meiden

Zaterdag 9 april het laatste treffen met SBC2000 J2 in de Wisselaar in Breda.
Met de overwinning van vorige week in de pocket niet de meest uitdagende wedstrijd. Vooral niet als ook de scheids een beetje medelijden krijgt met de tegenstander en alle, maar dan ook werkelijk alle zwembewegingen afkeurt. Dat er uiteindelijk gewonnen is met 2-21 is geheel de verdienste van onze jongens die nog uit een klein gaatje een punt kunnen maken. Gedaan wat er van jullie verwacht wordt, Top!
Op naar de volgende wedstrijd in Roosendaal op 16 april, een latertje om 20:45.

Onze meiden zijn op weg naar het einde van de competitie als meidenteam en ontmoeten vandaag de meiden van Aquamigos in Waalwijk. De eerste ontmoeting eindigden in 2-12 en de verwachting is dat er nog wel wat punten binnen te halen zijn.
Met Daphne op de kant vanwege griep en 10 meiden in het water een bank met drie wissels.
En lekker doen waar vorige weken in geoefend is.
De wedstrijd met de eerste bal door het snelle opzwemmen van Alexandra met een vlotte verwerking naar doelpunt 1 door Tessa gevolgd door een lekker hard schot door Sam.
Deborah mag door een fout van de tegenstander de 5 meter erin mikken en Tessa sluit het partje af op 0-4. De snelheid zit er lekker in en in het tweede partje is het Merel die opent en Daarna zijn het Dymfie en Joyce die de stand optrekken naar 0-7.
In het derde partje wordt het wat rommelig en duurt het tot een man meer waar na rondspelen Deborah een punt kan pakken.
Het vierde partje neemt Sam na ophalen van de bal het 9e punt voor haar rekening en komt Tessa langs voor punt 10.
Veel mogelijkheden voor Roos, die makkelijk de bal ophaalt bij de tegenstander, Uiteindelijk is het Nicky die uit een 5 meter het laatste en 11e punt ophaalt. De eerste wedstrijd waarin zelfs de nul is gehouden.
Mooie bevestiging van onze 2e plaats met deze 0-11 overwinning. Meiden en coaches bedankt!
de laatste wedstrijd wordt gelijk de kraker, zaterdag 23 april, 16:15 in ons thuisbad tegen Njord, de nummer 1.
Iedereen optrommelen om te supporteren!!