Wedstrijdverslag EG1 – De Treffers

Dit werd de 2e competitiewedstrijd voor het pas samengestelde waterpolo E-team onder de 11 jaar van ZV de Vennen. Voor de meeste jongens en meiden is het allemaal erg spannend. Ze hebben al wel enkele toernooitjes gehad maar een wedstrijd in het hele bad blijft toch erg indrukwekkend voor hen. En nu mochten ze zelfs spelen zonder hun vertrouwde coaches Peter de Vet en Fleur Wolf. Helaas waren ze beiden verhinderd deze avond.

Uitgelaten kwamen ze in het Combibad De Kwekkelstijn te Rosmalen aan. Ondanks het late tijdstip van 19.15u hadden ze er allemaal zin in.

Erg fijn dat de vader van Semin, Adnan de kinderen wel een keer wilde coachen. Vlak voor aanvang van de wedstrijd gaf hij ze nog wat instructies, waar ze geconcentreerd naar luisterden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En ze gingen na het eerste fluitsignaal super goed van start. Helaas werd er snel door de tegenpartij gescoord. Mika Deijkers de keeper moest er nog even inkomen. Maar gelukkig was daar de redding van Sep van Vessem die tegelijkertijd ook de aanvoerder van het team was. Het werd 1-1. Na enkele super goede reddingen van Mika de keeper werd het tijdens de 2e periode voor de grote rust toch nog 2-1. Maar de zwemmers lieten hun hoofden nog niet hangen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na een wisseling van keeper gingen ze vol enthousiasme er weer tegen aan. Er bleek een hele goede speler bij de tegenpartij te zijn die de smaak van scoren te pakken kreeg. Keeper Wattana Vrede had nog wel enkele ballen uit het doel kunnen houden, maar het werd al snel 5-1. Toch kon Semin Kolasinac nog in de laatste sec. van de 3e periode scoren. Gelukkig 5-2!

Maar de vermoeidheid ging in de 4e periode parten spelen en de eindstand werd 8-2….

De kinderen konden moe maar voldaan weer naar huis om te gaan genieten van hun zaterdagavond.