Wedstrijdverslag en foto’s 5 april

Foto’s
Gemengd onder 13
Meiden onder 15
Jongens onder 15
Heren 2
Heren 1 

Wedstrijdverslag Jongens onder 15
De jongens onder 15 van De Vennen blijven zorgen voor een leuk potje polo in het laatste treffen met TRB-RES

Zaterdag 5 april kwam TRB-RES naar Dongen voor de laatste wedstrijd tegen De Vennen SBC2000. Beide voorgaande keren een lastige wedstrijd waarin De Vennen verloor, met 4-8 en 4-7. Tijd dus voor revanche.

Jarno ontbrak maar zijn plek werd opgevuld met Joep, komend uit de D van SBC2000. Zo waren er drie wissels beschikbaar en kon iedereen zich helemaal leeg spelen.

Vincent begon onder de lat. Met als opdracht voor het team om veel te bewegen, waardoor men het statisch spelende TRB uit balans kon brengen. Daardoor ook veel inzwemmen om kansen te creëren. Direct na het eerste balcontact kon dit spel via Mart naar Mikey worden omgezet in het eerste punt. Als reactie daarop begon TRB met aanvallen en was het een elkaar aftasten en uitdagen. Waarin Steyn de aanval van TRB goed kon storen en Vincent een mooie redding uitvoerde waren het toch vooral de ballen  die door vrije worpen tegen de 5 meter lijn omgezet werden in gerichte schoten op het doel door TRB. Met 1-5 een pijnlijk einde van het eerste partje. Na een eerste aanval door TRB was het Mart die met een onwaarschijnlijke boogbal achter de keeper kwam. TRB kwam verder voor maar het was nogmaals Mart die dit partje op 3-8 kon afsluiten. Na een gesprekje met de coach kon het derde partje strijdbaar gestart worden en was het De Vennen die meer initiatief kon nemen. Met als start een 5 meter van Matthijs die via de paal indraaide. Daarna schoot Mikey zijn tweede punt van de wedstrijd en wist Bart een lang schot te stoppen. Na een vrije worp op de 5 meter was het Mart die de stand langzaam opvoerde. Het laatste punt van TRB viel in dit derde partje. Het vierde partje moest er een achterstand van 4 punten worden ingehaald en werd TRB volledig afgeprest, Matthijs en Mart kregen de vrije hand en wisten ieder nog een mooi punt te pakken. De laatste minuten van het partje werd het spel van TRB enorm verdedigend en kon De Vennen niet meer bij het doel. Met een 8-10 een minimaal verlies in een verder uitdagende pot met spanning voor beide partijen. Goed gedaan Joep, Rick, Lars, Rik, Steyn, Bart, Vincent, Matthijs, Mart en Mikey! Er zal nog wel een tijdje nagepraat worden over de manier van spelen van de tegenpartij.

Volgende week de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Aegir op zaterdag 12 april, 16:30 in het Ir Ottenbad.

P4059929