Zaterdag 14 december 2013 – Dongense zwemkampioenschappen

De jaarlijkse Dongense zwemkampioenschappen staan weer voor de deur. Zaterdag 14 december 2013 is het weer zover! Hoe meer deelnemers meedoen, hoe spannender en gezelliger het wordt!

Graag zien we je inschrijving dan ook tegemoet om op zaterdag 14 december 2013 mee te doen aan de Dongense zwemkampioenschappen. Ieder lid, maar ook ieder oud lid en iedere inwoner van Dongen kan en mag meedoen aan deze kampioenschappen!

Inzwemmen kan vanaf 16.45u. Om 17.15u starten de wedstrijden.

Wedstrijdzwemmers ZV De Vennen
De wedstrijdzwemmers van onze vereniging worden standaard ingeschreven. Dit betekent dat je, als je niet mee kunt doen, voor vrijdag 2 december a.s. je afmelding door moet geven door een e-mail te sturen aan: zc@zvdevennen.nl. Bij een eventuele latere afmelding zijn we genoodzaakt euro 5 in rekening te brengen.

Zie hier voor de uitnodiging, het wedstrijdreglement en meer informatie

Overige leden, oud leden en inwoners Dongen
Ook andere zwem- en waterpololeden, oud leden en inwoners van Dongen worden van harte uitgenodigd om mee te doen met de Dongense zwemkampioenschappen. De wedstrijden worden gezwommen in meerdere categorie├źn, zodat een ieder in zijn of haar eigen categorie kan deelnemen. Dat is wel zo leuk!

Zie hier de uitnodiging, het inschrijfformulier en meer informatie

Je kunt het inschrijfformulier uitprinten, invullen en inleveren tijdens een training. Of je mailt de gevraagde gegevens op het inschrijfformulier door naar: zc@zvdevennen.nl

Gezamenlijke estafette
Natuurlijk sluiten we deze Dongense zwemkampioenschappen traditioneel gezellig af met een grote gezamenlijke estafette! Om vervolgens aansluitend in de bar van zwembad De Vennen nog een drankje te drinken op de gewonnen prijzen, gebroken pr’s en de gezelligheid!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust op de training of stuur een e-mail naar: zc@zvdevennen.nl