8e Ooperon Paaspolotoernooi staat voor de deur

Komend weekend, zaterdag 31 maart en zondag 1 april, zullen 28 teams met elkaar de strijd aangaan tijdens de 8e editie van ons jeugdtoernooi, het Ooperon Paaspolotoernooi. Liefst 70 wedstrijden gedurende 17 uur waterpolo, tijd genoeg dus voor iedereen om een kijkje te komen nemen.

Zaterdagmiddag tussen 14.00u en 19.30u is het bad aan de jongste categorie, de E-tjes. Naast 5 bezoekende teams brengen we zelf ook 2 ploegen in het water, met daarin heel wat jongens en meisjes voor wie dit de eerste wedstrijden op een ‘groot’ veld (20 meter lengte i.p.v. miniwedstrijdjes in de breedte) worden. Het toernooi wordt afgesloten met een spel waarbij ook de coaches te water zullen gaan.

Zondag komen achtereenvolgens de D, de C en de B-categorie aan bod met in totaal 21 teams waaronder onze gemengde C-jeugd en een combinatieteam van meiden van De Warande en De Vennen die (ook nog) in de meisjescategorie zullen meedoen. We starten deze dag om 08.30u en hopen dat we na het laatste fluitsignaal tegen half 9 ’s avonds kunnen terugkijken op een geslaagd en sportief toernooi.

Het toernooi wordt gedragen door een groot aantal vrijwilligers en daarnaast mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor (ook voor de 8e keer) Ooperon en de volgende sponsoren die financieel of in natura een bijdrage hebben geleverd waarvoor we ze zeer dankbaar zijn: Van Dongen Oosteind BV, Autorijschool Van Vessem,  HacoSport (prijzen), Green Co (tomaatjes), Uniek Beenmode&Lingerie (prijzen), Boerderijwinkel De Annahoeve (lekkers voor de vrijwilligers) en Rescue & Safety Training (EHBO-koffer). Daarnaast danken we op voorhand ook zwembad De Vennen voor het beschikbaar stellen van het bad en recreatieoord De Warande voor het uitlenen van de tribunes.

Iedereen is dus van harte welkom !