Meiden onder 15 treffen TRB-RES

Zaterdag 28 september mochten de meiden alweer het zwembad in voor hun tweede partij dit seizoen. In het team van TRB-RES zaten diverse bekenden uit het vorig seizoen, wat een leuke wedstrijd opleverde.
In het team ontbrak alleen Dymfie, met 10 spelers begonnen we met een solide basis. Het eerste partje ging voorspoedig van start met balbezit voor De Vennen en na 2 minuten stonden al de eerste vier punten op het scorebord. Daarna bleek dat de aangescherpte spelregels toch wat parten gingen spelen en moest Sacha het doel leeg houden tijdens onze ‘man minder’. Het spel werd weer aanvallend opgepakt en met een 6-0 en een uitsluiting voor TRB-RES werd het eerste partje afgesloten. Ondanks ‘man meer’ start en balbezit werd het tweede partje wat rommelig en moest Sacha een doorgebroken bal tegenhouden. Na twee uitsluitingen aan onze kant werd het spel weer goed opgepakt en wist De Vennen nog twee maal te scoren. In de laatste minuut kreeg TRB-RES de bal over onze doellijn en het partje sloot af met 8-1. In het derde partje waren beide partijen aan het zoeken naar de balans in de wedstrijd en na uitsluitingen aan beide zijden en een scheidsrechtersbal bleef de stand onveranderd. Het vierde partje had De Vennen weer de controle terug en kon onze ploeg door onder andere een 5 meter worp de laatste punten maken. Ondanks alles kon TRB-RES nog net een laatste puntje scoren en was de stand aan het einde 12-2.

Goed gedaan meiden, dank het team dat met elkaar lekker heeft verdedigd, gezwommen en gescoord, en dank aan Sacha voor de perfecte reddingen die hier en daar toch nodig waren.
Op naar de return tegen Aquamigos, volgende week zaterdag in Waalwijk!

Bekijk hier het fotoverslag 

P9289051