Goede prestatie voor zwemmer van ZV De Vennen

Afgelopen weekeind waren  er 2 wedstrijden voor de openwater zwemmers en wel in Vianen en in Nieuwegein. Hier kwam Carina Spronk uit Tilburg weer uit voor zv De Vennen waar zij op zaterdag in Vianen bij elkaar 5 kilometer aan het zwemmen ging. De dag begon voor haar met 1 kilometer vrije slag waar zij een mooie 2e plaats wist te behalen , hierna was er 1 kilometer  schoolslag waar zij een 2e plaats wist te behalen en hiermee de minimale afstand van 20 kilometer voor het klassement wist vol te zwemmen.

En als laatste nummer op die dag zwom zij 3 kilometer vrije slag waarbij ze een mooie een mooie 1e plaats wist te behalen.
Zondag was er een korte wedstrijd in Nieuwegein waar ze voor de eerste keer na een lange tijd geen wedstrijden gehouden hebbende weer een openwater wedstrijd organiseerde.
Hier stond voor Carina 2 afstanden op het programma waarvan de eerste afstand 1 kilometer vrije slag haar goed afging en een 3e plaats wist te behalen met maar een heel klein verschil op de nummer 2, deze afstand telde alleen mee voor de jeugd zwemmers in het landelijk klassement. Aan het einde van de dag zwom zij hier nog een 1,5 kilometer met de dames mee waar zij als 8ste binnen kwam maar wel als eerste van de jeugd.
Voor komend weekeinde staan de laatste 2 wedstrijden, Hank en Kijkduin-Scheveningen op de kalender.