Scholentoernooi 2015

Na het succesvolle scholentoernooi van vorig jaar gaat de vereniging dit jaar voor de tweede keer een zwem/waterpolo scholentoernooi organiseren en daar hebben wij jouw hulp bij nodig!

versie2015

In de week van 27-10 t/m 2-11 zullen er voor en na de trainingen promotiepakketjes worden uitgedeeld met daarin alle informatie omtrent het toernooi.

Op zaterdag 10 Januari 2015 mag jij met jouw team komen zwemmen en laten zien dat jullie de beste zijn!! Deze dag duurt van ongeveer van 14.00 tot 18.00 uur en zal bestaan uit een waterpolo en een zwemwedstrijd deel. Natuurlijk zijn er ook genoeg andere leuke dingen te doen.

Jij mag in jouw klas een eigen team samenstellen met iedereen die het leuk vindt om mee te doen. Probeer een team van 7 – 10 personen te maken. Willen al jou vriendjes en vriendinnetjes mee doen? Dan mag je altijd meer teams samenstellen! Let wel goed op, want al jouw teamgenootjes moeten zwemdiploma A + B hebben!

Heb je vragen of leuke ideeën?
Kom dan naar Renée, Miranda, Roel, Rob of Harm of vertel het tegen een van je trainers! Mailen mag natuurlijk ook: tc@zvdevennen.nl

Groetjes,
De Scholentoernooicommissie
Email: tc@zvdevennen.nl

Geen pakketje gehad? Download dan hier de informatie: Scholentoernooi-2015