Scholentoernooi 2017

Doe met je vriendjes en vriendinnetjes mee aan het scholentoernooi!
Na het succesvolle zwem-waterpoloscholentoernooi van vorig jaar gaat ZV De Vennen dit jaar voor de vierde keer een scholentoernooi organiseren. Doe jij met je vriendjes en vriendinnetjes mee?

Op zaterdag 7 Januari 2017 mag jij met jouw team komen zwemmen en laten zien dat jullie de beste zijn! Van ongeveer van 14.00 uur tot 18.00 uur gaan de teams de strijd aan op de onderdelen waterpolo en zwemmen. Ook is er een mattenrace en een loterij waar je leuke prijzen kunt winnen. Ben jij er 7 januari bij?

De komende periode zullen er voor en na de trainingen promotiepakketjes worden uitgedeeld met daarin alle informatie omtrent het toernooi. Zit je niet bij de zwemvereniging: Download hier het promotiepakketje

Heb je een team bij elkaar?
Heb je minimaal zeven en maximaal tien spelers? Vul dan je teamnaam met de teamleden in op het inschrijfformulier. Geef het inschrijfformulier af bij een van de trainers van ZV De Vennen of mail het naar tc@zvdevennen.nl Lever je een inschrijfformulier in dan ontvang je een leuk cadeautje!

Let op! Inleveren kan tot vrijdag 25 november. Zorg dat je er op tijd bent, want vol=vol!

Is heel je klas enthousiast?
Willen al jouw vriendjes en vriendinnetjes mee doen? Natuurlijk mag je met meer teams inschrijven. Heb je minder dan zeven personen? Geen probleem, ook dan kan je inschrijven en zorgen wij voor een compleet team.

We zien jullie graag op het scholentoernooi. Tot dan!