Sponsoren seizoen 2018-2019 bedankt!!

Het waterpoloseizoen zit er alweer even op en als PR-commissie willen wij namens alle leden de sponsoren van het afgelopen seizoen hartelijk danken! Overall gezien was het een succesvol seizoen, waarin heren 1 het kampioenschap heeft weten te behalen en dus net als het eveneens gepromoveerde heren 2 op een niveau hoger zal spelen komend seizoen. Heren 3 en dames 2 wisten in de middenmoot te eindigen en helaas zal dames 1 het volgend seizoen een niveau lager moeten zien te klaren. Wellicht kunnen zij daar voor het kampioenschap gaan! De jongens onder 17 speelden hun laatste jaar in de jeugd goed mee en gaan volgend seizoen door naar de heren. De gemengde jeugd onder 13 bivakkeerde onderin de competitie, maar toonde gedurende het seizoen progressie, wat veel belooft voor volgend seizoen! De jongste jeugd, onder 11, draaide keurig mee in de middenmoot en deed ook tijdens invalbeurten bij de onder 13 de nodige ervaring op.

Voor dit mooie seizoen willen wij de volgende sponsoren bedanken: Intersport Oosterhout, Strada Motoren, Safe4You, Café d’Ouwe Sok, Serac B.V., Total Health, AD&H Administraties & Adviesbureau, Facts & Figures, Premio Taks van Gils, Technoflow, Rescue and Safety training, Van Loon Snijgroen, Jelu Industriële Automatisering en SpiegelwandNederland.nl, bedankt! Op naar een nieuw seizoen dus, waarin alle teams weer op zoek zullen gaan naar sportief succes.

Wij zijn ook dan zeer blij met het feit dat nagenoeg alle bovengenoemde sponsoren ook volgend seizoen hun bijdrage aan onze club leveren!

De PR-Commissie